Mieke, Mariël en Jascha (leden uit het Metropole Orkest)

Wanneer

20 december 2022

Kosten

€ 5,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Mieke Honigh (altviool) komt uit een muzikale familie. Haar moeder was pianiste en haar vader (eerste) klarinettist in het Koninklijk Concertgebouworkest. Mieke is altvioliste en inmiddels maakt ze al jarenlang deel uit van het Metropole Orkest, dat optreedt in binnen- en buitenland. “Heerlijk om te kunnen optreden met zoveel
fantastische muzikanten om me heen!”

Mariël van den Bos (fluit) behaalde haar solisten diploma klassiek fluit aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Haar docenten waren Harrie Starreveld en Koos Verheul. Sindsdien was ze in verschillende ensembles te horen met modern repertoire. Sinds 1993 is ze vast verbonden aan het wereldberoemde Metropole Orkest, sinds september 2018 als eerste fluitiste. Hier komen haar liefde en passie voor de meest uiteenlopende muzieksoorten helemaal tot zijn recht.

Jascha Albracht studeerde cello en piano aan het conservatorium van Maastricht bij Alexander Petrasch (cello) en Joop Celis (piano). Ondertussen bekwaamde hij zich op de cello in diverse speelstijlen, van barok tot populaire muziek. In 2007 kreeg Jascha een aanstelling als vaste cellist in het Metropole Orkest, in welke hoedanigheid hij inmiddels met talloze wereldberoemde jazz- en popmusici het podium deelde. Tezamen met zijn 3 collega Metropole cellisten vormt hij sinds twee jaar het Metrocelli kwartet, dat het hele spectrum van mogelijke muziekstijlen en effecten op een cello laat horen. Naast cello en piano spelen is Jascha een fervent fietser en geniet hij van het vader zijn van twee zonen van 8 en 10 jaar oud.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 5,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden Seminarie Klassiek 20 december 2022

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring