Nico & Wenshan - Seminarie Klassiek

Wanneer

26 april 2022

In verband met de oplopende Coronacijfers zijn de concerten niet toegankelijk voor bezoek.

Nico is in 2001 geboren in Jakarta, Indonesië en volgt nu zijn Bachelor opleiding cello in Nederland. Toen hij 7 jaar was begon Nico met piano spelen. Op 12-jarige leeftijd begon hij zijn piano studie aan Jakarta Conservatory of Music, nadat hij in de finale was gekomen van een nationaal piano concours. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen en heeft zijn hele jeugd meerdere piano concerten gegeven in Indonesië. Nico ontdekte zijn liefde voor de cello op 11-jarige leeftijd en ruilde langzaam zijn opleiding piano in voor cello. Hij studeerde cello bij Sullistyo Rini, Bryant Gozali en Haryo Suyoto in Indonesië en studeert nu bij de Nederlandse cello pedagoge
Monique Heidema, na in 2019 te zijn aangenomen aan het conservatorium van Tilburg Fontys Hogeschool voor de Kunsten).

Wenshan is in 2004 geboren in Beijing, China. Hij begon piano te spelen op 4-jarige leeftijd, studeerde aan Beijing no. 8 middelbare school en speelde in hun koor en symfonie orkest. Wenshan heeft verschillende prijzen gewonnen en heeft in 2017 opgetreden bij Yellow River Piano Concerto in Zhongshan Park Concert Hall.
Ook is hij ver gekomen tijdens de 2nd Beijing International Chopin Competition in 2019. Nu volgt hij, sinds 2020, zijn Bachelor piano in Nederland aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten bij professor Keiko Shichijo.
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring