Scholen in de Kunst - Thee Matinee

Wanneer

4 juni 2023

Kosten

€ 6,00
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!

De School voor Talent Muziek Klassiek is een groep enthousiaste en ambitieuze leerlingen die zich extra willen inzetten om hun talent te ontplooien. Deze leerlingen volgen een aparte leerlijn bij Scholen in de Kunst die bestaat uit extra les, kamermuziek, muziektheorie en veel optredens op verschillende locaties in de stad. Op 4 juni zullen strijkers, blazers, gitaristen, harpisten en pianisten een mooi programma spelen met veel contrasterende stukken van verschillende componisten!

U kunt vanaf 14.30 uur binnenlopen voor een kopje thee. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het optreden start om 15.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring