Trio Yoffi - Seminarie Klassiek

Wanneer

12 september 2023

Kosten

€ 6,00
Twee keer per maand verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !


Rami Koch werd geboren in Rusland en begon op 6-jarige leeftijd met vioolspel. Op 13-jarige leeftijd is hij geëmigreerd naar Israël waar hij zijn vioolstudie continueerde, eerst op de middelbare muziekschool en daarna op de Muziek Academie in Tel Aviv als leerling van professor Ilona Feher en professor Rami Shevelov. In 1972 verhuisde Rami Koch naar Nederland en werd lid van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Hij nam deel aan diverse ensembles, o.a. als aanvoerder van het Arkios Ensemble en het Caecilia Consort met welke hij ook solistisch optrad. Vanaf 1976 was hij concertmeester in het Metropole Orkest en vanaf 1982 gedurende 22 jaar lid van het Raphael kwartet.

Naftali Gurevich werd geboren in Riga, Letland, waar hij op 6-jarige leeftijd begon met celloles. Op zijn 14de emigreerde hij met zijn familie naar Israël. Daar ging hij door met zijn muziekopleiding op de middelbare muziekschool en later op de Muziek Academie in Tel Aviv bij professor Uzi Wiezel. Sinds 1981 woont Naftali Gurevich in Nederland. Tot aan zijn pensionering was hij werkzaam als solocellist bij het Omroep Orkest/Radio Symfonie Orkest/Radio Kamer Filharmonie/Radio Filharmonisch Orkest. Gedurende al die jaren, en ook nu na zijn pensionering, is Naftali actief met kamermuziek als lid van diverse ensembles.

Jetze Dubbelman studeerde geschiedenis aan de Vrije Universiteit en vervolgens piano aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Hans Dercksen. Hij volgde de Kurt Thomas cursus koordirectie en kreeg directiecoaching van Jos van der Sijde. Als pianist heeft hij zich toegelegd op kamermuziek en geeft hij pianorecitals. Hij maakt deel uit van het pianistencollectief Scarbo, dat regelmatig concerten organiseert.
Jetze geeft les aan het Academie voor Theater en Dans in Amsterdam. Aldaar leidt hij ook het studentenkoor. Daarnaast is Jetze vaste dirigent van het gemengde kamerkoor Scala te Amsterdam, het maatschappijkritisch koor Morrend Volk en sinds maart 2007 van Vrouwenkoor Haarlemmermeer.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Seminarie Klassiek 12 september 2023

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring