Atros Duo - Seminarie Klassiek

Wanneer

31 augustus 2021

Kosten

€ 5,00

Artros DuoAriel Sin Yu Lee is een sopraan uit Hong Kong. Ze behaalde haar master klassieke zang diploma aan HKU Utrechts Conservatorium in Nederland in 2019, onder begeleiding van Selma Harkink en Karin van der Poel. Naast het operarepertoire is Ariel ook dol op zangkunst, liederen en kamermuziek.
Ze begon haar muziekstudie als fluitiste en voltooide haar bachelor of arts in muziekstudie in de Chinese Universiteit van Hong Kong in 2012, met een hoofdvak in fluit en een bijvak in zingen. Daarna werkte ze als actief muzikant en muziekleraar in Hong Kong. Ze was een lid van het Hong Kong Philharmonic Chorus en Opera Hong Kong Chorus. In 2017 trad ze op als een van de solisten in de productie van Cantabile Limited van Händels "Messiah". In hetzelfde jaar maakte ze haar operadebuut met Hong Kong Philharmonic in “Dido and Aeneas” van Purcell, zingt de rollen van 2e vrouw en 2e heks.
In 2018 trad Ariels kamermuziektrio (zang, fluit en piano) op in de laatste ronde van Storioni Willem Twee Concours in 's Hertogenbosch in Nederland. In hetzelfde jaar, ze nam deel aan de masterclass en trad op in het concert van North Aegean Music Festival in Mytilini, Griekenland. In 2019 zong Ariel als solist van een nieuw muziektheaterstuk in de Opera Forward Festival georganiseerd door De Nationale Opera. In hetzelfde jaar trad ze op tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam, Nederland.

Petros werd geboren in Athene en begon zijn muziekstudie op zevenjarige leeftijd in Moschato Serre. Na het afronden van de middelbare school werd hij toegelaten tot de National and Kapodistrian Universiteit van Athene, waar hij zijn Integrated Master's degree "Hons" in Music Studies behaalde (Pathway: Muziektechnologie) in 2016.
Hij behaalde diploma's in Harmonie (2010), Contrapunt (2013) en Fuga (2016) van Estia Technis Conservatorium in Griekenland, allemaal met een uitstekend cijfer.
In 2013 studeerde hij af aan het conservatorium met als eindexamencijfer “Excellent & eerste prijs van uitmuntendheid” het hoogste cijfer dat in Griekenland kan worden gegeven. Na zijn afstuderen heeft hij gedurende 3 jaar bij de beroemde Griekse solist en dirigent Dimitris Toufexsi gestudeerd, die hij beschouwt zijn mentor. Momenteel is hij 3e jaars masterstudent aan HKU Utrechts Conservatorium in de klas van Henry Kelder, en speelde zijn eindexamen in mei 2019 met Rachmaninoffs 3e pianoconcert met het conservatoriumorkest.
Hij heeft als solist samengewerkt met Syggelaki Conservatorium Orkest, Amersfoort Jeugd Orkest en Utrechts Conservatorium Orkest. Verder heeft hij de eerste prijs van vier
Griekse nationale pianoconcoursen gewonnen. Hij heeft verschillende jaren als leraar en correpetitor gewerkt
conservatoria in Athene.

31 augustus, het koffieconcert start om 11.00 uur

Het concert is voor een beperkt aantal gasten toegankelijk, reserveer een plaats door middel van onderstaande knop:

Aanmelden
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring