Duo Larissa - Seminarie Klassiek

Wanneer

30 juli 2024

Kosten

€ 6,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Duo Larissa bestaat uit Ariel Sin Yu Lee en Lisa Angelia Tanto.

Ariel Sin Yu Lee is in 2019 afgestudeerd aan HKU Utrechts Conservatorium en werkt op het moment als freelance zangeres bij de professionele vocaal ensembles NKK NXT (Nederlands Kamerkoor Next) en Consensus Vocalis. Ariel is ook geïnteresseerd in interdisciplinaire kunst.

Ze is zangeres en oprichter van het arLesten collecLef “Fire is Scary”, het collectief wordt gesteund door fondsen in Nederland, Zuid Korea en Zwitserland. Ariel heeft ook opgetreden als solo vocaliste bij verschillende festivals en opera/oratoria concerten in Hong Kong en Europe. In November 2021 heeS Ariel de publieksprijs “Sweet Sorrow Snowman Award” gewonnen voor een vocaal concours in Utrecht.

Lisa Angelia Tanto, pianiste en geboren in 2000 in Indonesië; studeert momenteel bij Klára Würtz aan HKU Utrecht Conservatorium. Ze volgt haar studie in Nederland om professioneel pianiste te worden. Ze houdt zowel van solo spelen als musiceren met verschillende kamermuziek ensembles in het Conservatorium. Zo heeft ze lunchconcerten gespeeld in Tivoli Vredenburg, het stadhuis van Utrecht en meerdere plaatsen.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring