Deshima Trio - Seminarie Klassiek

Wanneer

11 april 2023

Kosten

€ 6,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Het Deshima Trio is ontstaan tijdens de viering van 400 jaar handel tussen Nederland en Japan in 2009. De naam “Deshima” komt van het schiereiland Deshima wat voor de kust van Nagasaki ligt.
Sindsdien heeft het trio concerten gegeven in heel Nederland, waaronder Hotel Okura, het Vondelpark Openlucht Theater Festival, het Sieboldhuis, het Rijksmuseum en de Japanse Ambassade. Het heeft een maandelijkse serie zondagochtend concerten met lunch in Amsterdam opgericht. Ook speelt het trio in de serie van Stichting Muziek in Huis waar het jaarlijks meer dan 40 concerten door heel Nederland geeft.

In 2011, na de grote Aardbeving in Japan, is het Deshima Trio één van de initiatiefnemers geweest van het fonds “Japan Helpen Kan” en heeft als één van de eersten concerten gegeven ter ondersteuning van het helpen van de slachtoffers.
Met dit fonds is meer dan 100.000 euro opgehaald voor de wederopbouw van Japan.
Tijdens de herdenking van 2013 heeft het Deshima Trio een concert gegeven op de Japanse Ambassade.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring