Duo Anima Eterna - Seminarie Klassiek

Wanneer

14 juli 2024

Kosten

€ 6,00
Twee keer per maand verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !


Andrea Bentivoglio is geboren in Argentinië, waar ze haar vioolopleiding begon bij Ljerko Spiller. Op uitnodiging studeerde ze daarna in Zwitserland aan de Menuhin Academy. Ze vervolgde haar vioolstudie bij Ana Chamachenco in Augsburg, Herman Krebbers (Sweelinck Conservatorium) en Philip Hirschhorn (Hogeschool voor de Kunsten, Utrecht).
Na haar studie werkte ze als violiste bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Later specialiseerde ze zich op de muziek waar haar wortels liggen: klezmer en tango. Andrea speelt momenteel in verschillende ensembles en staat op podia in binnen- en buitenland.

Paul de Boer is geboren in Amsterdam. Hij studeerde piano bij Neville Schäfer en vervolgens bij Fania Chapiro (Muziek Pedagogische Academie Hilversum). Met zijn professionele vocaal ensemble gaf hij vele concerten rond Baltische muziek in Europa, Amerika en de voormalige Sovjet-Unie. Hij werd geridderd door de president van Litouwen voor zijn culturele verdiensten voor dit land. Tevens werd hij benoemd tot Lid van de Orde van Oranje Nassau. Paul is als kerkmusicus verbonden aan de Antonius van Paduakerk in Kortenhoef en leidt het kamerkoor Tegenlicht in Amsterdam. Als pianist concerteert hij zowel solistisch als in verschillende kamermuziekcombinaties.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden.

 Aanmelden
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring