Duo Simon Vos - Thee Matinee

Wanneer

28 april 2024

Kosten

€ 6,00
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!

Het “Duo Simon Vos” is een nieuw duo met violiste / gitarist Annette Simon en gitarist / pianist Pieter Vos. Beiden zijn zij woonachtig in Amersfoort en hebben hun muzikale wortels in diverse andere muzikale gezelschappen in en buiten de stad.

Zij spelen een gevarieerd repertoire van klassieke muziek mooie, goed in het gehoor liggende stukken van componisten zoals bijvoorbeeld Gabriel Fauré, Niccolo Paganini & Dimitri Shostakovich op viool en piano. Daarnaast worden ook klezmer, zigeuner, gipsy jazz & bossa nova nummers gespeeld op viool en gitaar. Tenslotte wordt afgesloten met Venezolaanse muziek op 2 gitaren. Hierbij worden ook de cuatro en de gitaronne gebruikt.

U kunt vanaf 14.30 uur binnenlopen voor een kopje thee. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het optreden start om 15.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden Thee Matinee

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring