Duo van IJzerlooij - de Boer - Seminarie Klassiek

Wanneer

2 juli 2024

Kosten

€ 6,00
Twee keer per maand verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Het Duo van IJzerlooij - de Boer bestaat uit cellist Ephraim van IJzerlooij en pianist Paul de Boer.

Ephraim van IJzerlooij studeerde cello aan het conservatorium in Den Haag, waar hij met hoge onderscheiding in 2009 zijn Master behaalde. Hij volgde Masterclasses, onder andere bij Yo-Yo Ma en Natalia Gutman. Hij is een zeer toegewijd kamermusicus en bevlogen solist. Met violist Bob van der Ent vormt hij al jaren een vast duo: Duo Con Fuoco. Ephraim componeert ook en schrijft poëzie.

Paul de Boer studeerde piano bij Neville Schäfer en vervolgens bij Fania Chapiro. Als pianist treedt hij regelmatig op in kamermuziek verband. Met zijn vocaal ensemble Dutch Baltica, gespecialiseerd in Baltische muziek, gaf hij vele concerten in Europa, Amerika en de Baltische landen. Hij werd geridderd door de president van Litouwen voor zijn culturele verdiensten voor dat land. Hij is verbonden als kerkmusicus aan de Antonius van Paduakerk in Kortenhoef.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden. Aanmelden
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring