Het Isle Quartet - Seminarie Klassiek

Wanneer

7 mei 2024

Kosten

€ 6,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Het Isle Quartet is een internationaal strijkkwartet, bestaande uit violisten Sybren Holwerda en Linda Lukas, altvioliste Irene García en celliste Elsa Le Moigne. Het kwartet schrijft en speelt eigen originele composities, waarbij invloeden uit jazz, folk, latin en klassieke muziek worden gemengd.

Ondanks hun gemeenschappelijke achtergrond in de klassieke muziek, is het hun passie voor alternatieve muziekstijlen, het weerleggen van muzikale grenzen, compositie en improvisatie die hen bij elkaar bracht.
Het Isle Quartet was in 2023 te gast bij het Tudengi Jazz festival in Estland en was op meerdere locaties te horen tijdens de Muziekzomer Gelderland.

Naast hun eigen projecten werkt het Isle Quartet vaak samen met andere artiesten en maken zij deel uit van het EigenGrau Ensemble.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Reserveren

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring