Over Alma Mahler - Thee Matinee

Wanneer

15 mei 2022

Kosten

€ 5,00
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!


Ellen Pieterse (mezzo-sopraan) is een veelzijdig zangeres. Ze zingt als solist of ensemble-lid in talloze muziektheater-, opera- en koorproducties. Liedrecitals geeft ze met Frank Fahner en Monique van de Ven. Ellen Pieterse doceert aan de conservatoria van Arnhem en Zwolle. Bij de eerste als zangdocent in de afdeling Muziektheater en bij de tweede als methodiekdocent klassieke zang.

Monique van de Ven (piano) is een avontuurlijk pianist. Naast haar duo met Ellen Pieterse werkt ze met Frank Brakkee (altviool), Fardau van der Woude (sopraan) en Kadri Merimaa (flamencodans).

In het programma van Ellen Pieterse en Monique van de Ven staat Alma Mahler centraal. Alma Mahler was een talentvolle vrouw uit het Wenen van vóór WO I. Toen ze met Gustav Mahler trouwde koos ze voor een enerverend en inspirerend leven als vrouw van de beroemdste componist en dirigent van haar tijd, maar verloochende daarmee haar eigen aspiraties en talenten als componist en musicus. U hoort prachtige liederen van haar, van haar man en van anderen en tegelijkertijd krijgt u een inkijkje in het leven van deze markante vrouw, Alma Mahler.


U kunt binnenlopen vanaf 14.30 uur, Muurhuizen 102, ingang tuinzijde.
De kosten à € 5,00 p.p. graag pinnen of contactloos betalen bij binnenkomst. Koffie en thee is gratis, consumpties à € 2,00
Delen?

Aanmelden Thee Matinee 15 mei

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring