Romeo en Julia - Thee Matinee

Wanneer

27 november 2022

Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!


Frank Brakkee (altviool)Frank Brakkee is een vooraanstaand altviolist. Sinds 1992 is hij solo-altist bij het Radio Filharmonisch Orkest en hij was jarenlang eerste altist bij het Nieuw Ensemble. Hij is een veelgevraagd kamermuziekspeler: hij speelt vast of als gast in het Ruysdael Kwartet, Mondriaan Kwartet, Franciscus Kwartet, Osiris Trio en het ROctet. Ook is hij de altist van kamerorkest Ludwig en het Tim Kliphuis Sextet.
Solorecitals geeft Frank Brakkee met Monique van de Ven. Ze waren tien jaar lang een actief altviool/piano duo en hebben na een pauze van twintig jaar hun samenwerking succesvol hervat.

Monique van de Ven (piano)Monique van de Ven is een getalenteerd en avontuurlijk musicus. Ze soleerde met orkest in Vredenburg Utrecht. Ze vormde actieve duo's met Frank Brakkee (altviool) en Jelte Althuis (klarinet) en speelde in de muziektheatervoorstelling, Hedenavond Bas Barotti. In Sierra Leone doceerde zij aan de HBO-lerarenopleiding en de blindenschool van Freetown. In Brabant zette zij de concertserie 'Uurtje Klassiek' op en maakte dementievriendelijke TV-uitzendingen.

Frank en Monique presenteren samen een bijzondere voorstelling "Romeo en Julia, een modern sprookje in drie delen"

U kunt binnenlopen vanaf 14.30 uur, Muurhuizen 102, ingang tuinzijde.
De kosten à € 5,00 p.p. graag pinnen of contactloos betalen bij binnenkomst. Koffie en thee is gratis, consumpties à € 2,00. Graag even een plaats reserveren middels onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden Romeo en Julia

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring