Stijn Brakkee en Aafko Boonstra - Thee Matinee

Wanneer

24 juli 2022

Kosten

€ 5,00
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!


Stijn Brakkee en Aafko Boonstra (beiden geb. 1996) leerden elkaar op hun zeventiende kennen tijdens de Zomercursus Woudschoten. Daar speelden ze voor het eerst samen quatre-mains in de Gemini Variations van Benjamin Britten.

Na de middelbare school gingen ze allebei aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag studeren. Stijn deed dit bij Ellen Corver, Aafko bij Sepp Grotenhuis.
Daarnaast studeerden ze allebei aan de universiteit. Stijn is inmiddels afgestudeerd als econometrist aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, Aafko studeert nog wiskunde aan de Universiteit Leiden.

U kunt binnenlopen vanaf 14.30 uur, Muurhuizen 102, ingang tuinzijde.
De kosten à € 5,00 p.p. graag pinnen of contactloos betalen bij binnenkomst. Koffie en thee is gratis, consumpties à € 2,00. Graag even een plaats reserveren middels onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden Thee Matinee 24 juli 2022

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring