Tessa Körnmann & Joshua Saldi - Seminarie Klassiek

Wanneer

30 augustus 2022

Kosten

€ 5,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Tessa Körnmann (2000) uit Leiden is begonnen op haar 9e met klarinet spelen. Ze was na het horen van Mozart’s Die Zauberflöte en het klarinet concert gefasineerd met het instrument. Haar eerste lessen waren privé van Daniël Abel. Al snel speelde ze mee in lokale muziek groepen waaronder Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek. Op haar 12e stapte ze over naar Jasper Grijpink.
Tessa begon serieusnmuziek te maken na in 2014 voor het eerst naar kamermuziekcursus Woudschoten te zijn geweest en heeft de twee jaar daarna ook deelgenomen. Ze heeT meegedaan aan het eerste project van nieuw jeugd orkest Amsterdam Young Philharmonic onder leiding van Jacob Slachter, waar ze ook coachingsessies heeft gehad van Leon Bosch. Sinds haar 16e studeerde ze bij Bart de Kater aan de School voor Jong Talent in Den Haag, waar ze haar VWO-opleiding heeT afgerond. Hier speelde ze in het Atheneum Kamer Orkest zowel als verschillende ensembles. Ze heeT via de school deel genomen aan meerdere interna]onale orkest en kamermuziek projecten

Joshua Saldi (1999) begon met pianospelen op zesjarige leeTijd op het CKC in Zoetermeer bij Patrick Barendregt. In 2011 vervolgde hij zijn pianostudie bij Marlies van Gent aan de Jong Talent afdeling van het Koninklijk Conservatorium Den Haag, waar hij zijn VWO-opleiding combineerde met zijn pianostudie. Na zijn eindexamen studeerde hij Natuurkunde aan de Technische Universiteit Delft.
Momenteel is Joshua bezig met zijn masters Theoretische Natuurkunde in Leiden en Technische Wiskunde in Delft en volgt hij pianolessen bij Slava Poprugin.
Joshua heeT meerdere jaren deelgenomen aan de zomercursus van S]ch]ng Piano. Hier kreeg hij les van o.a. Marlies van Gent en Marjes Benoist. Tijdens deze zomercursus wordt ook elk jaar lesgegeven op een fortepiano door Riko Fukuda. Ook nam Joshua deel aan de zomerfes]vals van de Accademia Pianis]ca Internazionale di Imola (Italië).
Joshua heeT ook aan enkele concoursen deelgenomen, waaronder de YPF Piano Compe]]on in 2013, the Interna]onal Piano Compe]]on for Young Musicians en de Rencontre Interna]onales des Jeunes Pianistes (België), waar hij finalist was. Andere successen behaalde hij in 2014 tijdens de Steinway Piano Compe]]on (derde prijs) en de Interna]onal Vitezlav Novák Piano Compe]]on (Tjechië, eerste prijs).
Joshua volgde masterclasses bij o.a. Ruth Nye, Enrico Pace, Igor Roma, Leonid Margarius, Anne Queffelec, Boris Petrushansky en Wibi Soerjadi.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 5,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelding Seminarie Klassiek 30/8

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring